Iskolakezdési tájékoztató

Iskolakezdési tájékoztató

Kedves Szülők!

A 2020/2021-es tanév szeptember 1-én indul. A vírushelyzetre való tekintettel a biztonsági előírások betartása miatt a mindennapi iskolai életben változtatások lesznek:

  • Tanévnyitó ünnepély: iskolai szinten elmarad, a gyerekeknek az osztályban lesz megtartva 2020. szeptember 1-én reggel 8.00 órakor, a gyerekeknek nem kell ünneplő ruhába jönni! Ezen a napon kapják meg az előző tanév bizonyítványait, jutalomkönyveit. A bizonyítványokat aláírva, másnapra vissza kell hozni! A szülők csak az udvarig kísérhetik a gyermekeiket!

  • Első nap programja: érkezés legkésőbb 7.50 órára a saját osztályterembe. Az 5.a osztály osztályterme a II. emeleten, az 5.b osztályterme pedig az I. emeleten lesz.

        Az első 4 óra osztályfőnöki óra lesz, ami után az alsó tagozatos gyerekek haza mehetnek, a felső tagozatos gyerekeknek az 5-6. óra órarend szerint meg lesz tartva. A Várvölgyi iskolabusz reggel 7.20 órakor indul Várvölgyről, első nap délután 13.30 órakor indul vissza Várvölgyre, a többi napokon pedig 16.00 órakor.

  • Felügyelet: kérjük a Szülőket, amennyiben szeptember 1-én a gyermek felügyeletét nem tudják megoldani, jelezzék az osztályfőnöknek, mert felügyeletet biztosítunk 17.00 óráig.

  • Étkezés: szeptember 1-én étkezést nem tudunk biztosítani! Ezen a napon mérjük fel a gyerekek bemondása alapján a tanévre vonatkozó étkezési igényeket. Ennek dokumentumát a bizonyítványhoz mellékeljük, melyet szeptember 2-ára kitöltve, aláírva kérünk visszaküldeni az osztályfőnöknek!

  • Az iskolában való benntartózkodás: a kialakult vírushelyzet miatt a szülő az iskola épületébe csak ügyintézés céljából, a titkársággal (06-30-529-96-04) előre egyeztetett időpontban, szájmaszkot használva léphet be a főbejáraton keresztül az igazgatási részlegre! A tanulóknak a maszk használata nem kötelező a tanítási időben!

  • Tankönyvosztás: szeptember 1-jén osztályfőnöki órán kapják meg a tanulók a könyveket, ezért kérjük, hogy iskolatáskát hozzanak!

  • Művészeti iskola beiratkozás: szeptember 1-4. között van lehetőség kérni az osztályfőnöktől beiratkozási lapot, majd kitöltve neki visszaadni szeptember 4-ig!

  • Iskolabővítés: 2020 őszén kezdetét veszi az iskola épületének fejlesztése. A kivitelezővel való egyeztetés alapján a téli szünetig az épületet teljes egészében tudjuk használni. A további változtatásokról a szülőknek időben tájékoztatást adunk! A tanítással párhuzamosan a kivitelezés elkezdődik, ami együtt jár egy építkezés minden kellemetlenségével. Az építési területek le lesznek zárva a balesetek elkerülése végett.

 

Kérjük a Szülőket, hogy a korlátozó intézkedéseket a sikeres tanév lebonyolítása érdekében betartani szíveskedjenek!

Pályázatok

Örökös ökoiskola